• (Android) Mindustry fuskkod fler primogems

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ fuskkod fler primogems ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Coolt koncept men brutalt tidig tillgång. Spelet säger åt dig att trycka på ctrl+ högerklicka. HMMM. Hur är handledningen inte ens redo att spelas?

    Ingen korrekt handledning, början är förvirrande, men har potential.

    Väldigt häftigt spel... Men väldigt svårt för mig försökte jag försvara många gånger och när jag försöker fånga frusen skog spammar det bara massor av fiender och timern är för liten för att jag ens ska kunna bygga om mina väggar

    Kontrollerna är inte de bästa men spelet är njutbart och en fantastisk tidpassare. Fortsätt med de goda utvecklarna.

    Det här är ett spel som jag stötte på, som på en timme blev bland mina få favoritspel som jag någonsin har spelat. Anledningen till detta är att spelet beror mycket på strategi. Detta engagerande towerdefense-spel har fått mig att spela i några timmar utan paus i min säng. Även om det var svårt tog jag äntligen en paus för att skriva den här recensionen. Tack, Anuken för att du gjorde ett spel som nästan känns som att det var gjort för mig.

    Inte dåligt. Gör kontrollerna lite enklare och kommer ge ytterligare en stjärna.

    Det enda jag hatar med det här spelet är att du inte kan spara de framsteg du gör i kampanjen, men det är ett ganska bra spel. Gemenskapen är dock väldigt giftig för de nya spelarna så om du inte vill bli svärad av alla "intellektuella" i chatten föreslår jag att du spelar med dina vänner.

    Spelar som ett halvfärdigt spel. Att placera något är frustrerande krångligt och grundläggande mekanik som löpande band slutar oroa mitt i spelet, vilket gör detta ospelbart.

    Inte spelbart eftersom gränssnittet är helt ointuitivt. När de väl är placerade kan strukturer inte tas bort eller modifieras.

    Älskar det och du har en inbyggd mod-webbläsare som jag knappt ser några spel med det så det är ett plus för mig.

    Spelet har potential, men tyvärr har det en dålig användbarhet. Det verkar som att det ursprungligen gjordes för pc/dator, och dess instruktioner nämner kortkommandon. Väldigt svårt för mig att börja med det.

    Mindustry är en fantastisk blandning av två speltyper (tornförsvar och montering) för att skapa, enligt min mening, en av de bästa spelupplevelserna på mobilen, och om det var på konsol, en av de bästa där också. Jag tycker personligen att allt med det här spelet är bra, som att jag älskar den pixlade grafiken och jag älskar byggstilen. Fienderna är rättvisa och håller dig på tårna, och allt blandas perfekt för att skapa en ultimat spelupplevelse. För mig är det här spelet felfritt.

    Mindustry Acțiune eavw

    Hemskt kan inte ens komma ur handledningen hprrible knappar taskig spelmekanik mindre än 1 stjärna om jag kunde

    Ärligt talat inte ett dåligt spel, jag är inte långt framme och det har varit lite svårt att lära sig men kontrollerna som är något besvärliga är mitt enda klagomål

    Spelet var bra till att börja med och uppdateringen gjorde det bättre på många sätt. Det är dock ganska irriterande att fientliga lufttrupper kan komma genom miljön för att attackera medan de i klassikern inte kunde.

    Ärligt talat, jag gillar kampanjer, men det var ett riktigt skakande byte, och jag önskar att de hade gjort det mer gradvis.

    snyggt! ett riktigt spel :D 5 stjärnor för säker. Det är som en telefonversion av Factorio. Det enda jag har att klaga på är att gränssnittet kan vara lite svårt att lägga transportören eller bara flytta något, men du kan alltid pausa spelet för att få allt konfigurerat innan du blir överfallen. Inte särskilt komplext men det växer och växer. Håller mig ganska sysselsatt. tack utvecklare för att du inte fyllde den med betalväggar och annonser, jag har inte sett någon än. :D

    Mindustry Azione sgo

    Superbra spel... Behöver bara mer malmer och torn och sånt i allmänhet eftersom jag verkade komma till en punkt där jag fick så mycket saker att jag bara samlade hundratusentals av varje material som inte används... Behöver också ett sätt att skriva ut från hemblocket eller vad som helst

    Spelet har potential, men hålls tillbaka av ointuitiva kontroller, buggar och otydlighet. Tornförsvar och byggspel finns, men det här spelet försöker uppfinna hjulet på nytt och gör allt mycket mer trubbigt än det behöver. På en pekskärm känns spelet som att spela Warcraft utan mus. Mycket onödigt klick och oprecis dragning för att få det minsta gjort. Spelet fryser av sig själv och jag är inte säker på om det pausar sig själv eller kraschar. Behöver mer polish.

    Älskade nästan allt med det. Hittade en enda bugg som rörde transportbanden men ändå ett ganska fantastiskt spel

    Jag hade stora problem med att få kontrollerna att fungera. Jag skulle trycka på saker om och om igen och ingenting skulle hända. Mest frustrerande av allt, att bygga transportband genom att klänga och dra helt enkelt fungerar inte för det mesta. Jag kan vanligtvis inte bygga mer än en platta av transportör åt gången, och om du gör det kommer det inte att transportera saker i rätt riktning. Jag slutade av frustration över kontrollerna. Resten av spelet har definitivt potential.

    handledningen gick sönder, konstigt träd uppför nivån räknade inte ledningen över 100+ jag fick eftersom uppdraget slutade med döden eftersom det var ett överlevnadsuppdrag, tillsammans med att det var första gången jag såg eller spelade

    Fantastiskt spel, synd att du inte kan starta efter någon våg eller åtminstone var 5:e minsta, jag fick vinka 27 av kratrarna, men blev förstörd när de ändrade vägen och tog bort cirka 30 minuters arbete! Förkorta tiden för lansering för ett 5-stjärnigt betyg! Även grejen som ändrade vägen, jag hade en enorm barriär men det var ingen varning om att detta skulle hända så jag kunde inte förbereda mig på att orsaka min död, kanske om det kom en varning några vågor tidigare eller något sånt så skulle det vara bra!

    Ärligt talat, detta spel är lätt ett 5-stjärnigt värdigt spel. Enligt min åsikt är nackdelarna att nästan alla multiplayer-servrar kräver att du använder discord, och mods finns i princip på GitHub. Och jag har personligen svårt att få någon av dem att fungera bra. Jag ville ge detta 4stars, men själva spelet överträffar förväntningarna som ett gratis att spela spel; utmärkta kontroller, inga annonser, fungerar smidigt på även lågprisenheter. Single player blir lite tråkigt, och jag skulle vilja se en verklig kampanj.

    Intressant koncept men historien gick ingenstans. Efter cirka 3 nivåer kändes ytterligare framsteg bara otroligt malande

    Bästa spelet någonsin! Det är till och med öppen källkod!!

    Hoppa över detta. Det är så frustrerande att försöka koppla ihop dina löpande band att det slutar med att du kämpar mot användargränssnittet mer än att spela spelet.

    Jag tror att handledningen gick sönder eftersom jag gjorde exakt vad den bad mig att göra och den lät mig inte gå vidare till nästa steg. Trasig handledning.

    Bra spel men de stora cheferna är för överdrivna. Obalanserar spelet för mycket

    Detta spel är ett av de bästa spelen du kan hitta, speciellt på mobilen. Mekaniken i den nya uppdateringen gör det så att det känns som att du är på en världserövring, och du måste göra det bästa av det du har, vilket gör det viktigt att maximera alla resurser du säkert kan få, och mekaniken för att försvara är bra också. Även om en sak förvirrade mig, vilket är hur dina resurser är spridda över hela världen. Endast vissa baser går in i andra när du lanserar, men alla baser tillåter forskning.

    Inga annonser, ingen butik OCH det är öppen källkod. Allvarligt talat, även om det här spelet inte var så bra som det är, skulle det förtjäna beröm bara för de ovan nämnda aspekterna. Jag köpte den på min frus iPad och att använda en penna på den större skärmen gjorde det mycket lättare att spela (feta fingrar), men jag spelade det fortfarande i dussintals timmar på min pixel 2. Jag installerade det till och med på min arbetslaptop.

    Mindustry Action myw

    Så fort jag var tvungen att placera transportband som brydde sig om riktningen bestämde jag mig för att detta skulle bli alldeles för tråkigt.

    Första instruktionen i spelet var att placera en borr och sedan trycka på bockknappen längst ner till höger för att bekräfta. Det fanns ingen bock någonstans på skärmen så det är så långt jag kunde komma vidare i spelet...

    Den skulle till 100 % få en 5-stjärnig recension om multiplayern var bättre när jag såg att den hade multiplayer. Jag sa genast till min vän att ladda ner den men vi kunde inte spela eftersom vi behövde en port och en ip och sånt var det irriterande så när du kan göra privata spel med dina vänner, det kommer att få en 5-stjärnig recension från mig eftersom jag älskar det här spelet

    Tja, jag är glad att det finns en Steam PC-version. Med en pekskärm är det knappt spelbart som kontrollerna är gjorda och användargränssnittet är rörigt.

    Mad Dex Arcade slq

    Mycket värt spelet, mekaniken är bra och allt går supersmidigt oavsett vilken telefon jag kör det på och hur mycket jag än har på gång. Min enda reservation om det är dess lagringssystem, du måste spara spelfilen på telefonen och e-posta eller skicka ett meddelande till den nya telefonen med spelet nedladdat och sedan ladda det också i spelet. Allt och allt fantastiskt spel

    Spelet sparade inte efter flera uppdrag och valde spara och avsluta. Tack för att du slösar bort min tid.

    efter några nivåer blir det så otroligt grinigt, och det är superlätt att passera och överträffa varje nivå med många kopior av den billiga pistolen. Jag vill inte behöva spela ruinerade stränder 15 gånger till för att odla 1500 mer grafit och kisel för att få ytterligare en uppgradering som jag inte ens kommer att använda eftersom det inte är kostnadseffektivt att distribuera ändå.

    Spelet är bra och allt 9/10. MEN, det fortsätter att säga "Frånkopplad" när mitt wifi är bra och snabbt. Mitt wifi är tillräckligt bra för att spela andra bra onlinespel. Detta är den mest irriterande buggen i detta spel. Jag spelar bara kampanj i minst 4-5 minuter och den kommer tillbaka igen. Jag försökte allt fungerade inte. Jag tror att det är en bugg.

    Jättebra koncept. Liknar Factorio på PC. Hemskt gränssnitt, mekanik för designverktyg är en tråkig mardröm på mobilen

    Det går inte ens att få objekten att fungera genom att följa handledningen, jag var också superglad över det här spelet, spara dig själv besvikelsen och gå förbi spelet.

    Att fastna i handledningen är inte kul. Gör vad den säger att göra, men handledningstexten har fastnat i en slinga. Ingen riktig förklaring av vad saker är och varför saker händer.

    Bra koncept, inte där än. Kontrollerna är riktigt petiga och behöver arbete. Massor av irriterande shakycam-effekter och oönskade skärmrörelser som måste försvinna eller vara växlande eller vad som helst. Skulle nog vara bättre på PC. När man läser igenom de andra recensionerna verkar det som om kontrollerna har varit ett problem ett tag och att utvecklarna inte har åtgärdat problemet. Uppdatering: den här skiten slösade bara bort två timmar av mitt liv och kraschade sedan och tappade framstegen och raderades summariskt. Slösa inte din tid.

    Samma problem som andra, alla framsteg går förlorade efter att ha avslutat spelet. De första nivåerna är roliga, det är en välgjord Factorio-lite. Jag kan bara inte komma särskilt långt utan att spara.

    Det var ärligt talat för beroendeframkallande att jag var tvungen att sluta på allvar. Biverkningar inkluderar aggression, depression och bara lite ouppfyllda. (Tips: ni måste lägga till mer tid i början innan ni bara börjar skicka i vågorna.)

    Kontrollerna är inte de bästa. Gör det lite jobbigt att bygga i ett svep. Annat än det, ungefär vad du kan förvänta dig av ett spel av den här genren. Det, och inga annonser eller iap.

    Instruktionerna är inte särskilt tydliga eller uppdateras inte korrekt och spelet kommer att fastna i en instruktuell loop.

    Jag förstår bara inte transportbanden. När slutar du? Vilken väg går de? Hur många är för många? Gjorde handledningen och blev frustrerad efter 10 minuter av olöslig frustration och slutade och tänkte att jag ska titta på en video eller något och komma tillbaka till det. Nu kan jag inte göra handledningen och jag saknar uppenbarligen hela spelet för hur enkelt det än är verkar det vara omöjligt att lära sig. Kommer att ändra betyg när jag faktiskt kan lära mig spelet.

    Den senaste uppdateringen gjorde ett bra jobb med att sätta upp en teknisk trädutveckling. Spelet är roligt och engagerande, och påminner mycket om Factorio. Det enda klagomålet jag har är att tekniken kan vara lite för lätt att undersöka; en bra löpning i en nivå kan fylla ut en stor del av trädet direkt. Dessutom kan "pussel"-nivåer vara ett roligt tillägg.

    Det här spelet är alldeles för roligt för prislappen på $0. Om detta hade varit ett betalspel hade jag kanske gett det 4 stjärnor, men gratis? Det här spelet har SÅ mycket mekanik, så mycket som händer, och jag kunde inte lägga ifrån mig det på flera veckor. Jag är säker på att andra har spelat liknande spel, kanske något som Factorio, men det har jag inte. Du landar i dessa och börjar bryta området efter resurser samtidigt som du bekämpar horder av fiender genom att bygga torn. Det är som 2D Minecraft + Tower Defense.

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :